Chlorine Loader: Fixing Blue Screen Errors and Other Common System Issues
1. Chlorine Loader not opening
- Cause: Missing dependencies. 
2. Failed To Load Driver
- Cause: Spoofing Error / Windows Updates. 
3. Completely Disable Windows Defender BSOD
- Cause: Real-time antivirus not disabled whilst DControl enabled. 
4. Rivatuner/Steam must be open to inject the cheat
- Cause: Rivatuner is not open and running. 
- Solution: Open Rivatuner as Administrator. 
- Open Steam as Administrator instead if you are using Chlorine-Valorant. 
- Make sure Rivatuner is Installed on your system. 
- Go to the Windows Search Bar, type "Rivatuner Statistics Server" or "RTSS", and open it as Administator. 
- Ensure Rivatuner stays open and running in the background at all times. 
5. SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
- Issue: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION error appears. 
- Solution: Disable virtualization in your Motherboard/BIOS settings. 
6. MEMORY_MANAGEMENT
- Issue: MEMORY_MANAGEMENT error stops the system. 
- Solution: Disable all Windows protection features. 
7. KERNEL_EXPAND_STACK_ACTIVE
- Issue: KERNEL_EXPAND_STACK_ACTIVE error occurs. 
- Solution: Disable all Windows protection features. 
8. BSOD Codes like 0x580000
- Issue: Encountering BSOD with codes like 0x580000. 
- Solution: Disable virtualization in your BIOS settings. 
9. 0xC000000B
- Cause: Unsupported Windows Version 
- Solution: Downgrade to a supported version or reinstall Windows. 
10. 0xC000000D / 0xC000001D
- Cause: Conflicts between Antivirus or Windows Update. 
- Solution: Address Antivirus conflicts or update Windows. 
11. 0xC0000019
- Cause: Conflicts between AntiVirus or Windows Update. 
- Solution: Address Antivirus conflicts or update Windows. 
12. Unknown Error
- Issue: Unspecified error causing system instability. 
- Solution: Restart PC and reinject the process or application. 
13. Last but not least
Try downgrading your Windows by using our method linked below, this way you will keep all your files—this should also fully resolve the issue. Before doing so, make sure to disable the spoofer again and double-check all the settings mentioned above. If you need further assistance, feel free to join our Discord server at https://chlorinecheats.com/discord for additional support.
Reconfigure WindowsLast updated